Rouw arrangementen

Er zijn momenten in het leven dat woorden te kort schieten...

Bij Bloemsierkunst Anggrek begrijpen we maar al te goed dat zulke momenten waardig dienen te worden ingevuld. U kunt met een gerust hart de verzorging van uw laatste bloemengroet aan ons over laten. Het meegeven van een persoonlijke wens behoort tot de mogelijkheden, om zo te kunnen delen wat uw dierbare voor u heeft betekend.

Wij dragen er zorg voor dat uw mooie rouwarrangement of handgebonden rouwboeket, met zorg samensgesteld, krijgt wat het verdient. U kunt een persoonlijke brief, tekening of afscheidskado geven... omringd door prachtige bloemen.

Bloemsierkunst Anggrek drukt zelf rouwlinten in diverse kleuren welke kunnen worden aangepast aan het rouwstuk en uw wensen.
Neem met ons contact op of kom gerust langs zodat wij datgene kunnen creëren wat u met bloemen wilt vertellen in een laatste groet.

Ook wanneer u niet persoonlijk bij de uitvaart aanwezig kunt zijn, staat Bloemsierkunst Anggrek u graag terzijde door uw wensen in deze te vervullen. Wij staan persoonlijk garant dat uw rouwarrangement en/of rouwboeket tijdig en in goede orde wordt afgeleverd op de gewenste locatie.


Anggrek is uw uitvaartbloemist bij uitstek. Gespecialiseerd in rouwboeketten en rouwarrangementen, spoedige levering en van uitstekende kwaliteit.

  • /  
  • 1  
  • 2  
  • 3