Over Bloemsierkunst Anggrek

Bloemsierkunst Anggrek bestaat al ruim 65 jaar en is opgericht door de heer A. Bakker. In 1993 heeft Eric Dompeling de zaak overgenomen en is de winkel omgevormd tot moderne bloembinderij aan het Olympiaplein in Amsterdam. Vanuit de winkel wordt zowel de particuliere als de zakelijke markt bediend met verse bloemen, planten en diverse arrangementen.

 

Met het enthousiaste vakbekwame team zorgen wij ervoor dat u altijd vriendelijk en correct wordt behandeld en van het juiste advies wordt voorzien.
Wij van Bloemsierkunst Anggrek leggen met veel plezier de nadruk op kwaliteit, creativiteit, vakmanschap en service!

Onze bloemen worden iedere dag vers ingekocht op de 3 grootste veilingen van Nederland. Wij kunnen u in overleg met onze inkopers hierdoor een groot assortiment bloemen aanbieden en daarmee ook uw specifieke wensen uitvoeren. Snel, vers en vakkundig!

Bestellen vanachter uw computer
Onze vaste - vaak zakelijke - klanten kunnen op rekening hun bestelling doorgeven. U vult het online formulier op deze website in en bent zo in staat op een nog snellere manier te bestellen.

Wanneer u vragen of specifieke wensen heeft, kom dan langs in onze sfeervolle winkel, u kunt ons uiteraard ook telefonisch benaderen via 020-6791372 of stuur een mail naar info@anggrek-bloemen.nl.

  • /  
  • 1  
  • 2  
  • 3